Hírek, események

2017. október 15., 19:42Szezonvégi Körös-Kajak sikerek az egész országban

      Szolnokon szeptember 24-én került megrendezésre a nagy Zoltán emlékverseny, ahol a Körös –Kajak SE sportolói becsülettel helyt álltak a népes mezőnyben.  Gellai Gergő második helyezést ért el, a Varjú Marcell-Kis Balázs páros bronzérmet szerzett.  Hermeczi Richárd és Nagy Dominik harmadik lett, míg Tímár Krisztián és Fehér Dávid ötödik helyezést ért el.  Varjú Zalán és Pap Dániel párosban bronzérmet szerzett, Fekécs Hanna szintén harmadik helyezést ért el.  A többi versenyzőnk is remekül szerepelt nemcsak igazolt, hanem szabadidős kategóriában is.

     Szeptember 30-án és október 1-én  rendezték meg a válogatott keretfeltöltő Dunai István emlékversenyt Sukorón, ahol Nagy Dominik válogatott kajakos lett! A versenyen részt vevő többi kajakosunk is remekül szerepelt,  Varjú Marcell és Kis Balázs az első ilyen megmérettetésén a jó eredménynek számító hetedik helyen végzett.

    Budapest október 8-án adott helyt az UTE evezős központjában a Duna Buda felőli oldalán a Budapest Maraton Kajak-Kenu versenynek, amelyen a Körös-Kajak  sportolói ismét öregbítették városunk jó hírnevét, a kilátogató nagy számú szurkoló is többször hallhatta Gyomaendrőd nevét.  A kilenc km-es távon – amelyet nem mellesleg az erős sodrásban kellett megtenni – aranyérmet szerzett Fekécs Hanna, Nagy Ágoston, Tímár Krisztián.  Varjú Zalán, Hermeczi  Richárd harmadik lett.  Nagy Dominik ezüstérmes lett, Varjú Marcell pedig küzdelmes hajrában megszerezte a hatodik helyet.    

    A kajakosaink számára azonban „csak” a verseny szezon ért véget. Az ősszel számos edzőtábor színesíti az edzéseket, amelyeket különböző helyszíneken valósítunk meg a gyerekek nagy örömére. Egyesületünk számára fontos, hogy az edzések ne legyenek egyhangúak, és elsősorban a sportolással hasznosan eltöltött edzésidő a cél.

       A Körös- Kajak SE ebben a szezonban is várja minden gyerek jelentkezését, aki az egészséges életmódhoz, a sportoláshoz, az aktív kikapcsolódáshoz a kajakozást szeretné választani, aki Magyarország egyik legsikeresebb sportját el szeretné sajátítani. Jelentkezés és információ Csőke Zsolt edzőnél. Tel.: 06 70 420 1944.

 


« Vissza az előző oldalra!

Körös Kajak Sportegyesület - Magyar