Hírek, események

2017. április 24., 16:002017-es versenyszezon első versenye

Hosszú évek óta hagyomány, hogy a fájdalmasan hamar elhunyt tehetség, Hanzók Örs emléke előtt adózva egy saját rendezésű kajak-kenu versennyel kezdi el a szezont az EDF-DÉMÁSZ Szegedi Vízisport Egyesület.

Az idei első viadal április 23-án került megrendezésre a Szegedi Maty-éren. Az  évadnyitó viadalra 27 körös kajakos versenyző nevezett, akik  szorgalmasan jártak az edzésekre. Óriási dolog, hogy mindennap eljönnek az edzésre, télen-nyáron. Futnak, úsznak, kondiznak,eveznek, hajót visznek, ezzel is nap, mint nap erősítik a testüket és a lelküket. 

Vasárnap az idei első versenyükön összemérhették erejüket, tehetségüket, tapasztalatot gyűjthettek a versenyzésben. A tapasztaltabb versenyzők 4000 méteren, a kezdők 500 méteren indultak. Versenyzőinknek 14 érmet sikerült összegyűjteniük. Eredmények: 1 hely Gellai Gergő, 2.hely Csiki Roland, 3. helyezést értek el: Tímár Krisztián, Kiss Balázs, Csényi István, 4.helyezettek:Gubucz Panna, Hinel Attila, Tímár Csanád, Medve Gergő, 5.helyezést ért el: Fekécs Hanna, Nagy Dominik, Katona Zalán, 6. lett Fehér Dávid, Erdélyi Péter. A többi versenyző is szépen teljesített a népes mezőnyben. Gratulálunk a versenyzőknek és edzőjüknek!

 


« Vissza az előző oldalra!

Körös Kajak Sportegyesület - Magyar