Eredményeink, videók

2021 évi erednények

Katona-Szabados Noé a Maraton Magyar Bajnokságon 6. helyezett volt, a Magyar Kupán 4. helyezett, a Vidékbajnokságon egy csodálatos hajó berúgással az 1 helyet szerezte meg,  az országos Síkvízi Bajnokságon 2szeres Magyar Bajnok lett. 15 ponttal gazdagította az egyesületet. 

Mészáros Nelli a Maraton Magyar Bajnokságon 4. helyen ért célba, a gyermek , kölyök Ob-n a négyes hajóval aranyérmes lett. ő 9 pontot gyűjtött az egyesületnek.  Nelli ezzel az eredményével a Régiós válogatott keretbe került.

Gubucz Liliána, Kabai Rebeka Lénával párosban nagyon szép eredményeket értek el, minden versenyről éremmel tértek haza. Ők 5-5 pontot gyűjtöttek.   Léna a régiós válogatott tagja lett.  

Csiki Roland a Maraton Országos Bajnokságon 6. helyezést ért el, valamint a Gyermek , Kölyök OB-n  4-es hajóban aranyérmet nyert.  Ő is 5 pontot szerzett az egyesületnek.  Roli bekerült a régiós válogatottba.

Munkácsi Petra párosban Katona Kittivel az OB-n 6. helyezést ért el, így 3 pontot  szereztek az egyesületnek.

 Nagy Dominik, Fehér Dávid, Varjú Marcell, Kiss Balázs, Hermeczi Richárd a Vidékbajnokságon és a Serdülő Országos Bajnokságon négyes és páros hajókban gyűjtöttek sok fényes érmet.

Izsó Éva, Fekécs Hanna a Serdülő és Ifi Országos Bajnokságon eredményesen szerepeltek   

Balog Péter, Vatai Botond, Nyikos Rajmund, Gellai Zsolt,Varsányi Gordon  az OB-n párosban és négyesben értek el pontokat érő helyezéseket  

Fülöp Csenge,  már  8 évesen részt vett a Fizikai felmérőn,

Fitos József,  Nagy Szabolcs, Gyarmati Gergő, Koloh László  a kupaversenyeken gyűjtöttek érmeket.

Edzőik: Csőke Zsolt és Nagy Sándor.

(A képen Tótka Sándor Olimpiai Bajnok adja át az érmet Katona-Szabados Noénak a Viharsarok Kupán)


« Vissza az előző oldalra!
Körös Kajak Sportegyesület - Magyar