Eredményeink, videók

2019 évi eredmények

 

Hermeczi Richárd és Fehér Dávid az idei év során legjobb eredményeiket párosban érték el, a maraton magyarbajnokságon 5. helyen értek célba. az országos bajnokságon egy tudatos jó versenyzéssel k-2 1000 méteren a második helyen értek célba, ezzel tagjai lettek a 2020-as magyar serdülő válogatottnak. Másnap 2000 méteren megszerezték első magyarbajnoki címüket.  AZ Országos Diákolimpián párosban ismételten az első helyen értek célba.

Gellai Gergő a maraton magyar bajnokságon 2. , az országos bajnokságon 4. lett. Majd a Diákolimpián ezüstérmet szerzett, evvel az eredményével a kölyök válogatottba került.

Nagy Ágoston maraton magyarbajnokságon a 3. helyen ért célba. Az országos bajnokságon ismételten a 3. helyen ért célba, de ezzel az eredménnyel már bekerült a 2020-as magyar kölyök válogatottba. A szezont az országos diákolimpián koronázta meg ahol egy nagyon szoros verseny végén csúszott le az első helyről és szerezte meg az ezüstérmet.

Giricz Rebeka a vidékbajnokságon az első helyen, a magyarbajnokságon pedig a 3. helyen ért célba az kölyök korosztály első igazoltjai között.

Pap Dániel és Varjú Zalán az előző évekhez hasonlóan párosban érték el legjobb eredményüket, az országos bajnokságon 500 és 1000 méteren is döntőbe jutottak, továbbá az országos diákolimpián a 6. helyen értek célba 1000 méteren.

Varjú Marcell az országos bajnokságon párosban az 5. helyen ért célba. Az országos Diákolimpián szintén párosban diákolimpiai bajnoki címet ünnepelhetett.

Gellai Balázs az idei egyéni  legjobb eredményét a maraton magyarbajnokságon érte el, ahol a 8. pontszerző helyen ért célba. 

Izsó Éva és Vanini Fanni az országos bajnokságon a K-4 es tagjai ként 1000 méteren a döntőbe jutottak és ott a 8 helyen értek célba. Továbbá Évi az országos Diákolimpián párosban a 4. helyet szerezte meg.

Fekécs Hanna az országos bajnokságon a pontszerző 18. helyen ért célba.

Mészáros Nelliaz országos bajnokságon egyesben a 10 helyen, váltóban pedig a második helyen ért célba.

Csiki Roland mk-1 ben a maraton magyar bajnokságon a 6. helyen, az országos bajnokságon pedig a 4. helyen ért célba, továbbá ő is tagja volt az ezüstérmes vegyesváltónak.

Hinel Attila, Gyarmati Gergő, Erdélyi Péter és Nagy Szabolcs a magyarbajnokságon a tavalyihoz hasonlóan ismételten mk-4-ben versenyeztek és sokat fejlődtek az előző évhez képest. Továbbá Szabi a vegyesváltó tagjaként 2. helyezést ért el.

Gubucz Panna, Bela Zsóka, Fekécs Zsófia és Gubucz Liliána a magyar bajnokságon mk-4 esben az előkelő 5 helyen értek célba. Továbbá Lili a váltó tagjaként szerzett egy ezüstérmet is.

Kun Csanád és Bézi Kristóf első igazoltakként szerepeltek a magyar bajnokságon kölyök korosztályban, ahol Csanád a 4. Kristóf a 16. helyen ért célba.

Kertész József és Katona Zalána Vidék Bajnokságon a vegyes váltóval a harmadik helyen értek célba, Zalán továbbá elsőnek állt rajthoz a magyarbajnokságon ahol a 25. helyen ért célba.

Kata Dominik, Gózon Barnabás, Vincze Levente és Varga Benceaz idei évben főként a környező régiós versenyeken értek el szép eredményeket.

Koloh László Vidékbajnokságon két  5. helyezést ért el négyesben és váltóban

Sárközi Dániel a magyarbajnokságon váltóban ért el egy 8. helyezést.

Medve Gergő és Laskai Ádám a magyarbajnokságon párosban versenyeztek és értek el szép eredményt.

Kertész József és Katona Zalána Vidék Bajnokságon a vegyes váltóval a harmadik helyen értek célba, Zalán továbbá elsőnek állt rajthoz a magyarbajnokságon ahol a 25. helyen ért célba.

Katona Kitti, Nagy Lívia, Katona-Szabados Noé, Balog Péter és Vatai Botond az idei évben az előkészítő korosztályban versenyeztek és mutatták be ügyességi tudásukat kajakozás közben.

Tímár Krisztián és Kiss Balázs az idei évben szabadidős kategóriában versenyeztek az országos diákolimpián és mind a ketten hatalmas fölénnyel nyerték a futamukat és szereztek diákolimpiai bajnoki címet.

Csényi István a maraton magyarbajnokságon a 12. helyen az országos bajnokságon pedig a döntőbe bejutva a 9. helyen ért célba.

Kéri Virág és Fülöp Gergő már már hagyományt teremtve álltak rajthoz az idei masters magyarbajnokságon ahol az idén a 3. helyet tudták megszerezni.

Gratulálunk versenyzőinknek és edzőiknek, Csőke Zsoltnak és Fülöp Gergőnek!


« Vissza az előző oldalra!
Körös Kajak Sportegyesület - Magyar